Words are very unnecessary...they can only do harm!

TJAAA!!

några dagar sen sist...som vanligt...förlåt!


i måndags var det eget arbete ("inställt") på både IE och historian så vi hade bara två lektioner..nice! jag, ankan & minime åkte hem till minime efter plugget...det kom en snubbe från anticimex som inte va så tokig ;) HAHA! när vi va klara hos emelie tog vi 422an till forum...dessvärre luktade de djurpark (aka BAJS) i bakre delen av bussen sär vi satt oss först...kikade på mobiler ett bra tag, både jag å ankan ska köpa nya lixom...sen blev det middag, emlie tog as as god nudelwook med kycklingfilé medan ankan den jäveln övertalade mig att ta BK, inte alls lika gott :/

efter maten var det dax att bege sig till nacka konferenscentrum eller va de nu hette, vi skulle på en aktiegrej där med skooolan...Det ramlade in gubbe efter gubbe (och någon tant oxå^^) och vi gissade att medelåldern på dom som va där låg på 60-65 ;) HAHA. det var bara vi tre som kommit från skolan så vi började inbilla oss att det blivit inställt eller något sånt, som inte vi fått veta...men sen kom corren och tog död på inbillningarna :) sen kom även tjejerna i hp07 som vi pratade med lite under kvällen, rikitgt trevliga :) och bra humor HAHA! MACKORNA xD och den där underliga mannen HAHA "ursäkta men...vem e du?" klockrent corren!
efter halva aktiegrejen tog vi bussen hem, minime övernattade hos mig, det blev läsk och godis...blev lite sent, som de brukar bli (a) hur som helst, när vi låg där i mörkret så säger jag "ska jag sjunga en godnattsång?", sagt och gjort xD HAHA!



tisdag.
jag gick upp en halvtimme efter emelie (a) som vanligt det med! typ en vanlig dag i skolan. åkte till stallet med fyra bussen. red lektion, markarbete, på min gulligull häst Zvans. han har blivit min favvo måste jag erkänna :') söööt <3


onsdag.
jag kan bara säga en sak, kim i made in sweden e ju heelt körd :o hur fan kan man vara så otacksam och negativ när folk satsar massa pengar och tid på en?! usch och fy!! men däremot andreas carlssons hus i USA...mmm..gärna för mig!


idag var minime hos farbror doktorn och opererades, som tur var överlevde hon bortsett från lite spy-attacker av sövningsmedlet. Kommer sakna henne i skolan, de va lite tomt idag...men på torsdagar brukar vi ändå inte ses så länge eftersom vi inte har samma schema då...gjorde ett försök att åka till bibblan å leta böcker till PA men de va inte så poppis så de blev inget av med de...får åka dit själv istället så de blir av!


Enjoy the silence

DD sings "A view to kill" and I love it



Yesterday, all my troubles seems so far away...då gick jag upp strax efter sex på morgonen för att sedan åka och jobba 7-15. vädret var jävligt underbart  så dom stackars hästarna ville komma in från sina hagar, det fick dom...typ efter en knapp timme, bra va? :) en rackarns häst hade varit på rymmen under natten så när jag kom och tände lamporna kl 7 så stod hon i stallgången och käkade ur Freas höpåse...vågar inte gissa hur många kilo hö hon smällt i sig undr natten asså, haha! Dagens kollegor var Sarah och Trillis :) nog om det.

när jag äntligen tagit mig hem så öppnade jag kylskåpet och värmde maten som fanns kvar, tack för att det fanns något kvar!!! pappa hade varit snäll och köpt raviloi till mig som jag bett om (att ta med till jobbet som lunch asså)....tror ni inte att han råkat köpa fel, VEGETARISK ravioli...till MIG!!! ingen höjdare, så det var inte konstigt att jag var hungrig när jag kom hem.

Det var kind of tredje världskriget igår kväll, men det blev vapenvila och den har hållit i sig...peppar peppar ta i trä!
Jag och sis kollade på körslaget och wallander på kvällen, nice!


veckans sista dag.
 

pluggdag. hade msn-möte med minime, vi fixade historian vilket känns bra som bara den! sen skrev jag även klar LL (tyvärr inte lustans lakejer...utan levnadslära) och matteinlämingsuppgifterna. det som känns lite panik nu i skolväg e PA och religionen. men de löser sig nog.

LIKA HOPPLÖST SOM ATT SIMMA EN OCEAN!

sayonara <3

Så var det fredag igen och veckan hade tagit slut...vi skulle ut och ha kul men då måste man ju ut!

körde på svartvitt idag, i min outfit asså ;) lyckades verkligen att bara ha dom två färgerna på mig, på allt lixom, that´s nice!

M.M


Skolan
God mat i skolan idag, potatisgratäng och kassler, smarrigt värre! På PA-lektionen skrev jag en riktigt lååång loggbok så de känns bra hehe... På svenskan höll vi på med photo story där man ska spela in sin röst, fy fan asså...jag har itne börjat spela in, men i alla fall!! kommer DÖ!! hatar å höra/se mig själv inspelad :O
,
På vägen hem
Jag var riktigt snäll idag, jag hittade nämligen en mobil på bussen när jag skulle gå av...men istället för att ta den eller låta den ligga (så att någon annan skulle ta den) så gick jag fram till chauffören med den å gick av två hållplatser efter den jag egentligen skulle av vid...ibland lever jag upp till mitt namns betydelse ;) för er som inte vet betyder mitt namn "den änglalika".

I huvudet på Angelica just nu
fan vilken dålig tajming jag har med mina jobbdagar...jag ska jobba imorn, och jag har verkligen valt just den gången själv!! åhhh, om jag hade vetat att alla fina flickor skulle gå ut idag så hade jag såklart inte skrivit upp mig på just den 24 januari...hade så gärna velat hänga med ikväll ju :( kommer få gråta mig till sömns ikväll!

lön & underhållsstöd kom idag...MONEY MONEY MONEY, must be funny!



kollar på let´s dance nu, jag dör för att carl jan e så himla fmweoau, på att tony flirtar med magnus. Min favorit är Laila, hon e grym...inte bara i let´s dance..

sayonara <3

Dagarna gick alltför fort!

Tjingeling!

Uppdatering: igår var det skola som vanligt. efter skolan åkte jag å solade och sen till forum där de blev lite shpping å fika med sara. å så spanade vi lite på min lilla kärlek, iphonen :) sen så såg jag KENZA med sin lilla hund oxå, den du!

Idag var det oxå skola som vanligt.. och lyx choklad på dellan...som en vanlig torsdag alltså! "thursday in this universe" ! Men sedan hände någonting som inte brukar hända på torsdagar...det va en olycka i hemmesta vägskäl som stoppade upp typ heeela trafiken...den måste ha inträffat strax innan fyra och man kunde börja köra där igen som vanligt vid halv åtta!! fatta!! det gick ju inga bussar så jag kom inte hem utan var tvungen att vänta på pappa (som inte svarade på mobilen) så jag kom hem 19.45 från skolan idag, kul va??

förlåt för att det blev ett så kort inlägg, men jag är trött och måste sova (a)


...kom å hjälp mej bort till nätter utan slut..

sayonara

medveten närvaro...i en kvart!

hej igen!!

jag har kollat ut en buss (inte för att de fanns så många att välja på direkt, HAHA) men i alla fall...den går 17.19 så måste väl gå runt fem över fem hemifrån...innan dess måste jag hinna käka (en tidig miggad...typ?!) och sen var det något mer...men de har jag glömt...

HAHA jag tänkte va duktig å göra läxan vi fick av psykologen på levnadsläran...man skulle lyssna på en cd, på en sak som e typ en halvtimme långt...å göra övningarna...jag pallade inte mer än 15 minuter haha, höll på å dö av fulhet...tur att ingen annan va hemma!!!

nej nu måse jag kila!! sayonara!

tisdag utan fisk

hallå världen!

Veckan bara fortsätter att vara skön och bra, idag har jag haft en lektion...hur skönt är inte det?? okej, den var på morgonen men vaddå, jag hade ju lixom redan vaknat och åkt till skolan så...efter det hade resten av klassen IR men eftersom jag inte har den så passade jag på å ta reda på vad vi skulle göra på lektionerna efter lunch...eller asså historian skulle vi bara bli avprickade på å sedan jobba självständigt eftersom läraren fortfarande är sjuk...och då tyckte vi att det känndes grymt onödigt att sitta och vänta på att ha en "vanlig" lektion som skulle börja typ vid två så då fick vi uppgifter istället...som jag började med lite när dom andra hade IR och som vi gjorde klart tillsammans när deras lektion var slut :) så nu när jag kom hem var det bara att plugga lite historia och maila in för att få närvaro...rätt skönt om ni frågar mig ;)

Något som oxå var skönt var att ta 12.14 bussen istället för 15.44 bussen som jag skulle behövt ta om vi gått i skolan enlgt schemat...nice! och jag slapp käka kokt potatis (=äckligt) och fick (=ännu äckligare) till lunch utan åt istället makaroner och köttfärssås när jag kom hem.

nu ska jag kolla upp om det går någon buss till stallet senare idag...skriver säkert igen inna jag åker...nu kom SAYONARA på itunes, i lööööwe!!! <33

så, sayonara!

This is the life!

NEVER GIVE UP ON THE GOOD TIMES!



idag när jag "vaknade" var det inte i min säng...det var i minime´s stora, sköna, jag-är-avundsjuk-på-säng. på kvällen hade vi först suttit å kollat på tv där dom avslöjade trollkarlstrick å efter de snackat...lite för länge kanske...för det var inte kul å gå upp imorse asså! speciellt inte efter att ha gått upp sex både lö&sö...haha jag e inte så morgonpigg av mig..men men, vi han till bussen och i tid till skolan, å de va väl huvudsaken en måndag som denna.

dagen i skolan;
8.30-9.30
internationell ekonomi, blev så gott som klara med the grupparbete, nice!
09.40-10.45 svenska c, höll mitt tacktal (tack ankan^^) och lyssnade på minime´s fina tal till mig :') lyssnade på genomgång...fiskkvinan(.blogg.se) kom på tal...men förväxlades dock med "fiskpinnar" HAHAHA
10.45-11.50 lunchrast, pannkakor till eleverna, bra stämning i matkön måste jag säga!
11.50-12.45 aktiekunskap, rep. av förra kapitlet och ny genomgång. även lite datum att skriva in i kalendern (som jag inte har köpt än)
12.50-15.30 skulle egentligen haft historia &kriminologi men the teacher(s, hemmesta memories) var sjuk så det blev sluta tiiiidigare :D Wiiihooo!

på vägen till bussen snackade ankan, jag, malin å emelie ihop oss om en lite...ja vad ska man kalla de...kupp..som vi ska genomföra...kanske imorn...HAHA! mer avslöjar jag inte...då blir de inte lika "kul" ;)

TO DO (typ nu...innan det blir tisdag!)
måste ladda mobilen...
måste få mat inna jag svälter ihjäl haha...
plugga ikapp lite saker jag skjutit på...
måla naglarna...
kolla på AA avsnitt som jag missat...
noppa ögonbrynen...

Imorgon är det ridning som gäller efter plugget, kul kul! funderar på när jag ska åka ut...hmm...

pusshej, sayonara

tröstäter kladdkaka...det är inte gott idag men...äter för att ha någonting att göra...och för att slippa tänka på allt

Jobbat idag, första helgen 2009, de ni! dock inte första gången (a) Det gick som jag hoppats på...BRA! jobbade med johanna & trillis och vi va grymma! det enda problemet var att det inte fanns några nycklar så jag har fått låna Andreas...kollar typ varannan sekund så att dom fortfarande ligger i jackfickan (inte för jag vet hur dom skulle kunna komma bort när jackan hänger i hallen men ändå)

...skulle ju ta livet av mig om jag tappade bort dom! och lite till vill jag nog leva...någon månad till i alla fall...kanske..det fattas en del "saker" i mitt liv just nu som jag skulle vilja "ha" för att det skulle vara så där bra som jag vill ha det...förhoppningsvis förändras det till det bättre...lite grann i alla fall :) asså inte för att jag "mår dåligt" eller så nu men jag saknar som sagt lite av gnistan just nu..men skit samma, vem bryr sig xD är ändå ingenting som märks utåt, och så länge det inte gör det så överlever jag :)


om du var tvungen att välja mellan att bli döv eller bli blind, vad skulle du välja?


jag skulle absolut välja att bli blind!
(om jag var tvungen att bli något av de asså)

jag måste göra kriminologin nu fan...annars kommer jag tvingas göra den efter jobbet imorn och det går ju inte, ska ju träffa minime då och det ska ingen fucking kriminologiuppgift ändra på, så de så! JAG FRYSER!!! måste vrida upp värmen och lägga mig i sängen och lyssna på väl utvald musik innan jag pallar plugga...puss hej!

sayonara <3

Chewing gum!

FREDAG IDAG!! jippie!

Sov till nio ungefär idag = skönt!  fick skjuts till skolan av mamma å victor efter att vi varit i mölnvik å köpt tatueringar till honom xD haha sånna där som finns med tuggummi!! han blev glad i alla fall..å de e väl huvudsaken.. i skolan började jag med att äta lunch med klassbrudarna, va gott idag, kycklinggryta med ris :) efter lunchen var det PA, svenska och till sist matte...kan väl säga så här; matten var snarare "roliga timmen" och dom andra två var inte speciellt ansträngande, köpte tex godis i automaten på svenskan, jag & emelie asså!

   
                                              Haribo Tropifrutti, 200g (Tropical Fruit Gummi Candies)          

Sveriges populäraste dejtingsajt!

dagens rastunderhållning (och lektionsunderhållning) har bestått av "e-kontakt.se"...INTE för min del vill jag påpeka...men för halva klassen typ xD dom e roliga dom...men liite väl snuskiga ibland va?! ;) inte riktgit på min nivå hehe, men tycker om dom ändå...De e ju helt sjuk hur många som skriver till dom i alla fall :O asså på bara några få minuter hade malin fått 31 mail så ja...som vi sa på väg till bussen; undra hur många man skulle ha om man inte va inne på en vecka??!!

Ikväll blir det bara hemma å slappa framför tvn (och kanske datan om jag blir sällskapssjuk). Nämligen jobb imorn, och på söndag oxå! Spännande att se hur det går å jobba enligt det nya sättet och med dom nya tiderna :) gissar och hoppas att det blir toppen bra :)

Tyvärr finns det oxå en del att plugga nu i helgen...och de är as tråkigt...men men måste se till att fixa de innan söndag för då ska jag spendera dagen (och natten , haha) med minime...men först ska jag som sagt jobba. nice nice! <3

Nu är det hög tid för middag tycker min mage så för att inte göra den besviken så tänker jag gå in å käka nu..hoppas de blir ngt gott!!

VÄNTA, måste bara säga att "state of anxiety" är megaultrasuperduperassjuktjävligtUNDERBART bra! <33 kärlek till den!



sayonara <3

hot&cold

Hallå!

Någon dag sen sist, ovanligt?! men men...

måndag: as jobbig skoldag, 8.30-15.30. hem, åt kladdkaka och kollade på muminfilm med victor. styrelsemöte på kvällen, nytt jävligt onödigt inbrott :( fan vad jag hatar inbrott å ännu mer dom idioterna som kallas tjuvar!!

tisdag: väldigt skön sovmorgon, började 12.40 (kommer tyvärr inte göra de någon annan tisdag..) två lektioner men tyvärr en as tråkig  föreläsning i gustavsbergsteatern som slutade kl FEM!! hann inte hem innan sista bussen till stallet gick så det blev åka direkt! träffade sofia å malena på bussen så vi började gå tillsammans innan anna kom och plockade upp oss med bilen (tacka gud för de...det var ju kolsvart) . första ridlektionen i år, fick Zvans vilket jag blev väldigt glad över :) jättetrevlig häst, gillar honom riktigt mycket faktiskt :) <3

idag: kort skoldag med KORT lunch (10 min, har ändrats nu). på svenskan elisabeth ngn helt fuckad idé om att vi skulle improvisera ett tacktal å hålla de för klassen :O jag strejkade så måste göra de nästa lektion xD :/

längre inlägg nästa gång....förhoppningsvis....

sayonara

Don´t stop the music!

tja tja!

Jag har grym träningsvärk....i hela kroppen typ! Fy fan asså, jag e otränad! men iofs var vi på gymmet, 11.30-16.30 så kan ju va liiite därför oxå (a) haha, fan va länge asså... cyklade i 50 min å körde typ alla maskiner, eller iaf så de berörde alla kroppsdelar ;) jag höll på å dööö! haha xD det skönaste under gymbesöket va å sola hehe (a) för de gjorde jag nämligen oxå, för första gången dessutom ;) Hur som helst, idag kan jag knappt röra mig utan att de känns xD



Efter de långa besöket på gymmet åkte vi hem där jag i princip direkt var tvungen att börja fixa iordning mig för kvällen då jag skulle in till stora staden och besöka "Stockholms mest svårhittade krog" där Julle spelade skivor. Det var nice som bara den, grym musik hela kvällen och jag as kul :) gärna repris på det tack! När det stängde vid ett åkte vi till Mc Donalds i slussen (eftersom vi nyss missat bussen hem) där de bjöds på  cheeseburgareoch dricka, tack för det :) på bussresan hem garvades det åt hulken och fårtanten, vi hade även skriva-sms-utan-att-kolla utmaningar och såklart lite privata samtal...
          



kvällens låt måste ju absolut bli lustans lakejers "kylan ligger över hela stan" eftersom utvalda delar ur den sjöngs från det att vi lämnade krogen tills det att vi gick av bussen ;)

som vanligt när det varit nattligt besök i stan blev det övernattning hos matidla, och som vanligt när jag ska åka hem dagen efter så är det två timmar till nästa buss går...och som vanligt missar jag den bussen ändå!! så pappa fick agera taxi och hämta mig (a)


nu sitter jag och har ny-skolvecka-ångest!! usch usch!! ska skruva upp volymen till max och lyssna på lite bra musik nu så blir allt genast mycket bättre :D

SAYONARA

*sällskaps(buss)resan 2009*

WHAT a day! (från mamma mia filmen, bara bytt ut night mot day, haha)

sovmogron, lång dessutom! började inte fören 12.25 men var tvungen att ta en buss som gick från mig 10.49 (eftersom det inte går sååå många bussar härifrån). Det gjorde ju iofs inte så mycket eftersom jag kunde sova tills jag vaknade vid niotiden och ta de lugnt på morgonen. fick dessutom buss-sällskap hela vägen till skolan av julle, trevligt trevligt, brukar jämt få åka själv lixom och så för en gångs skull fick jag sällskap :) fick även veta att jag är ägare av den absolut snyggaste beatles väskan...iaf som julle sett...den du ;)

MIN väska ----><---- MIN väska


väl i skolan bar det direkt av till matsalen där jag mötte brudarna i klassen; ankan, emelie å micaela :D efter lunchen var det PA, svenska b & matte c (för min del då..). Efter matten gick jag till bussen in mot stan, där jag såg en sovande patrik som jag väckte (haha stackarn), vi snackade hela vägen in till stan hehe ;) i stan klippte jag mig lite...var TVUNGEN, as as slitet...så tyvärr fick ett par centimeter ryka...bergis 5 cm typ :O inte så fint nu men men, nu kan de iaf växa igen xD nästa gång blir de hos sara och då har de förhoppningsvis hunnit växa några millimeter iaf (a) haha. kanske blir lite färgchock då?!...hm... ;)

bland det första jag tänkte när jag vaknade imorse var att jag skulle köpa en lott idag...tyvärr hanns det inte med så ska nog göra de imorn istället hehe (a) å så kan man ju hoppas att jag åtminstone vinner en ny lott (a)  



de va allt för idag....sayonara!

When will I be famous?

igår jobbade jag oxå...7-12..sista dagen på lovet å allt ;)

VT09 har börjat nu, 7 januari. Första skoldagen med nya schemat, skolmat & första skoldagen på gymnasiets sista termin :) wiiihooo!


Började 10.20 med matte där vi fick höra tråkiga nyheter, stackars eva lotta :'( ,efter matten var det invigning av "matsalen" som gällde, tomatsoppa med pasta stod på menyn ;) måste erkänna att det faktiskt var gott, tog två tallrikar å hela tre mjuka bröd (a) å två glas mjölk xD haha, intresseklubben antecknar!


nästa lektion (som får priset för årets tråkigaste å meningslösaste) var svenska b...12.00-12.50..typ hela klassen slutar för dagen...


jag & jennifer åker till dellan och fikar lite, drack en lyx varm choklad MUMS!! I löööwe it! efter en stund där åkte vi till mölnvik å fixade medicin till jennifer på apoteket...sen back to the school..


15.00-16.25 (egentligen 16.50) levnadslära, som vi tillslut valde istället för keramik..låter rätt okej faktiskt, hoppas jag har rätt! det som är mindre okej är ju tiden den ligger på men men...man kan inte få allt ;)


..inte för att jag har ens i närheten av allt...

ice ice baby!

sayonara


Let´s find an other way!

några dagar sen sist...som vanligt...

söndags: gick upp till sjön med family 4 en stund där lillungen åkte skridskor, fan va kallt det var! senare åkte jag till mölnvik och käkade med kit...och pratade hehe..har nu tv på rummet igen, större å inte från 80talet (men jag gillar den gamla oxå så garva inte!! den har bara flyttat till sovloftet i stallet så den är inte död)

måndags: jobb, började nio. först höll det på att gå åt helvete då mammas bil inte startade men de löste sig. de första jag möttes av på jobbet var en viss frea som var halvvägs ute ur sin hage, innan man hunnit blinka va hon ute å ställde sig å käkade, jag hoppa ur bilen å fångade rymlingen men som fem sekunder efter jag släppt henne rymde IGEN...då fick hon gå in å skämmas XD

idag: jobb 7-16. dagens kollegor var sarah å johanna :) vi var grymma, klara med allt 10.20 så då gick vi upp å åt lunch å babblade :) tillbringade em åt att frisera den sällskapssjuka zathelit lite grann eftersom han liknade ett troll snarare än en häst (a) blev inte klar men iaf bättre än innan hehe ;) fick vänta på skjutsen i en halvtimme så jag satt på kontoret å messade med minime :) <3 ,middag på plogen direkt efter jobbet, soft. nu, efter en vaaarm dusch sitter jag i sängen med elhiss (MIN säng haha) och lyssnar på musik å skriver detta otrooooligt "rooooliga" inlägg. that´s it.

~bildfritt inlägg~

sayonara!

Årets första lördag...och jag hade jättetåkigt!

vilken dag! fan vad tråkigt jag haft, verkligen inte gjort någonting....bara varit hemma och gjort saker man inte kan fördriva en hel dag med...typ dammsugit mitt rum, spelat gamla plattor å suttit vid datan...sen nu på em och kvällen har jag trackat sönder folk som råkat vara inloggade på facebook, förlåt för att jag e jobbig men är väldigt sällskapssjuk efter en sån här tråkig dag!

Dagens händelse var väl att jag tvingade mina syrror å mamma att spela Trivial Pursuit, alltså TP, med mig...jag vann!! men jag måste väl erkänna att jag körde på "barnfrågorna" som e för barn tom 14 år...hur dom kan vara de fattar jag inte för jag kunde inte alla...å frågorna jag egentligen skulle kört me, asså vuxenfrågorna, va ju helt sinnessjukt svåra...eller så e de jag som e korkad!!



sayonara

She´s crying!

GOTT NYTT ÅR!!

Första dagen på år 2009, torsdag den 1 januari...det är idag de!

29 dec: Upp tidigt för att åka till forum, köpte lite underkläder och en tröja. Och sen lite mat till stallet. åkte bil ut med sarah.åt lunch gansla direkt, viktväktarmat! min va bara 5 points å sarahs 6,5...alltså var det okej att jag drack en cola! speciellt eftersom jag spillde ut hälfen av maten på diskbänken när jag skulle ta ut den ur micron XD Första daen på hoppkursen, fick en häst jag aldrig ridit förut (Andrea lyckats sätta mig på hästar jag inte ridit förut). Det va huuuuur kul som helst och jag trivdes jättebra med honom, även om det gick i 500km/h ;) jättebra lektion!! jag, sarah, folmer, johanna, linnea å sara sov i stallet, kollade på mamma mia filmen å va hundvakt åt världens sötaste ego :) dessutom kom home delivery (eller ja..mamma) med godis, läsk, chips till oss..å mat till mig :)

30 dec: Kursens andra och sista dag, tyvärr! Hade Zvans då oxå, jättejättekul var det! bytt bett så nu var det lite enklare att kontrollera farten efter hindrena! haha! kusren var helt klart värd varenda liten krona!! in ofräsch till stan efter kursen för att i panik köpa en nyårsklänning, hittade som tur var en!

31 dec: sista dagen år 2008, sista dagen då världens bästa band fortfarande är ett band :'''(  </3 jag ägnade timmarna 7-16 åt att jobba å tjäna lite pengar ;) fick lite förstärkning mot slutet av min lillebror som tyckte de va jätteroligt att jobba! haha! Sedan hem och duscha och plocka ihop saker och sedan ner till matilda där vi käkade middag och lyssnade på bobby :) Framåt kvällen åkte vi buss in till stan för att kolla på dom riktiga fyrverkerierna, as fina asså! de va dom som stockholms stad hade, så det handlade väl om en helt annan summa pengar än resten vi såg som privatpersoner hade... sista låten jag hörde 2008 var såklart "end of story", samma låt som jag ska ha på min begravning btw! :')

1 jan: efter tolvslaget så var det ju faktiskt nytt år å ny dag så fortsätter här...jag å matilda drog upp på götgatsbacken å gick in på ett ställe som hette typ Tiffany´s där vi satt och tinade lite å drack varsinn drink :) dom stänge rätt tidigt så vi tog första bästa buss hem å soooov! vaknade sent på dan, gick upp å åkte till mc donalds å åt lunch XD 

här var alltså en liten uppdatering av mitt liv dom senaste dagna...hehe!

                
         
       


jag upptäckte ngt som gjorde mig glad idag :D
jag har fortfarande inte insett att det verkligen är END OF STORY :''( </3

...sayonara...

RSS 2.0