I think you’re beautiful but your hair is a mess

A wish for something more - Amy MacDonald, låten jag lyssnar på just nu.

Idag är det onsdag, och vecka 44, med andra ord är det mitt i höstlovet. i löööve ledighet! ,vem gör inte de lixom?? Jaja, började dagen med att göra protokoll och diplom till aktiviteten jag och Sofie skulle ha i stallet med barnen, "Look alike". Sen åkte jag till stallet (det var seriöst is på min moppe!). Aktiviteten gick väl bra, tror jag i alla fall haha! Alla var såå duktiga och klädde ut sig så fint! Lägger upp en bild på den sötaste svansen!



Igår var jag, Kit och Sofie på GURS och planerade lite inför fredag då det är dax för spöknatt! Efter det drog jag och Sofie till Sibylla och tjockade oss för att sedan åka vidare till mölnvik och köpa priser och fika till Look alike:en. Sen på kvällen var det dax för privatlektion vilket var sjuuukt kul (och jobbigt). Hade Malinka Sötskinka <3 :) (hästen på bilden i förra inlägget).


Som jag nämnde tidigare så hände en hemsk sak idag, en mycket omtyckt häst togs bort :( men nu behöver hon aldrig mer ha ont!! :'')

RIP Carolina 29/10 2008

Kommer saknas!! Ses i himlen :'')

HJÄRTA

Sometimes the feeling is right

Dr Jones - Aqua, låten som snurrar på mp3n just nu. så jävla 90tal XD men fan så bra!! haha! och med en sångerska som ser värsta bra ut, eller gjorde på Aqua tiden i alla fall, inte sett henne sen dess. och nej, jag är inte homosexuell bara för jag tycker hon ser bra ut, tack!

Tävling igår, domaren var sen haha, så jag satt där själv och vänade på henne, asså jag skulle ju vara skrivare i LC:2. typ en kvart efter första strat skulle varit så kom domaren å vi körde igång. Satt och skrev 14 LC:2 protokoll vilket medförde att jag började lära mig det programmet istället och i princip hade glömt bort mitt egna program. Direkt efter start nummer 14 ridit klart drog jag in i stallet å hämtade kavajen, hjälmen, handskarna och sporrarna. Sen ner till hästen (som jag fick hjälp med av emelie, tack). Bråttom bråttom. nummer 15 red programmet nu och jag var nummer 22. Släpade med mig hästen ut till utebanan för att hinna rida fram lite i alla fall. Det var jätteblött så man fick hitta på egna vägar för att undvika dom allra största vattenpölarna hehe. red fram ganska fort men försökte vara effektiv XD för er som inte vet det är hästen jag red, Thor, inte känd för att ha världens bästa bjudning, därför försökte jag renolda skänkeln så gott jag kunde (och han!). tiden sprang iväg och helt plötsligt var det min tur att rida programmet. jag fick kämpa som fan för att hålla igång honom under hela programmet men det gick (nästan i alla fall). Slutade på 60,94%, det hade jag verkligen inte förväntat mig (som ni kanske minns från tidigare inlägg). Så det blev en blå-vit rosett till oss :) Måste bara skriva "slut kommentaren" från domaren "Prydlig uppvisning. Vill dock se ännu mer bjudning och påskjut" HAHAHA måste ju säga att jag håller med!!

(bild på mig&malinka sötskinka-träningstävling dressyr VT08)



nu ska jag till stan å glo på skor!

hjärta

Everybody loves your life but you

Take my body close - Velvet spelas på mobilen just nu :) assar ju bra med tanke på att de va krogpremiär för mig (och emlie) igår. Hon fyllde ju 18 för fan!! GAH! Grattis i efterskott!! *bara för att gör de lite officiellt* Först var vi, alltså jag, jenna, ankan och emelie, hemma hos emelie där vi skulle föra lite, men det blev mest locka hår för min del (skulle fan ha gått frisör istället!) Men men, lite sent påtänkt kankse.... Först drog vi i alla fall till Vanilla där vi stod på gästlistan å alltså gick in gratis, det var tur det för det var inte så kul där om man säger så...i alla fall inte den tiden vi var där, OCH musiken sög.  Men men. Sen drog vi till 360 som var grymt mkt bättre!! Om man va där nere vill säga ;) Hade typ aldrig hört musiken som var där uppe så...Men 360 var bra, dit blir de nog fler besök!

Nu har jag varit seg på att uppdatera igen, var ju flera dagar sen sist, inte bra inte bra. Ja vad har hänt sen sist...Startlistan har såklart kommit upp, det blev LB:0 på Thor, så det kommer inte gå ens i närheten av bra imorgon kan jag ju säga redan nu! gissar på 25%, MAX! Speciellt eftersom jag inte börjat öva på programmet än och har aldrig ridit det förut.

Onsdag. jag och jennifer stannade kvar lite i skolan och snackade om PA. åkte sen hem och åt luck kl 15, då var jag hungrig om man säger så! Sen ringde min trillis och frågade om jag kunde ta Sydney idag (det är hennes ponny asså). Det kunde jag så efter ett tag åkte jag till stalllet och mockad, gjorde hö och sen red. :)

Sen har nya forum öppnat, var där i torsdags då det var invigning. Vädigt olikt det gamla forum men tyvärr var butikerna rätt små (som dom oftaär i gallerior). Köpte lite grann trots allt; ett svart linne, en svart topp, en lång svart topp och en likadan lång topp fast typ rosa-allt det var från Gina. Sen från H&M köpte jag en svart kjol, en grå tshirt, en svart 3/4 ärmad tröja, svarta leggins, rött nagellack och örhängen. Nu är det skor som verkligen måste köpas!!

Lite fel ordning kanske, men IDAG så hade vii USEK i alla fall luciamöte. Vi kom fram till vad vi skulle göra på vårat nummer i luciashowen, jag säger bara FAN VAD KUL! kan tyvärr inte säga vad vi ska göra eftersom det är hemligtstämplat för alla andra än vi i USEK då! 


do you wanna be on top?

Tyvärr måste jag avsluta med en tråkig nyhet, en häst jag tycker om väldigt mkt ska åka till himlen på onsdag :'(
fuckfuckfuck!

Hjärta

Imagine all the people

Imagine - John Lennon, spelas på ipoden just nu (med datans högtalare inkopplade). Börjar bli lite av en tradition att börja inlägget med en låt. En bra tradition enligt mig, därför kommer den troligtvis fortsätta så länge jag lyssnar på musik när jag skriver, och det lär vara typ varje gång. Vad vore livet utan musik? Jag vet svaret....HEMSKT!

Jag måste passa på att berätta att jag var med i tv igår, satt i publiken i hål i väggen. Syndes fan hela tiden, jag och EZR, heeela tiden verkligen :O

idag var det skola; historia, svenska och kriminologi. spännande, verkligen. Nej men dagen var trevlig, använde min uggla tshirt för första gången i skolan,  det står "Dom säger jag skiter i allt, men det skiter jag i." på den, me like.

Pratade även med malin om min och jennifers PA idé, positivt. Vi funderar på att ändra lite men själva huvudidén är såklart kvar! Det kommer bli grymt!

Hemma. Fått lönebesked, wiihooo! lekt häst med min lillebror haha, jag var häst som ni kanske fattar. gjort lite annat ointressant. och inte för att det här är intressant men jag har pluggat matte, gjort mina kompletterings uppgifter. Det gick jättebra med alla.....utom en, fråga 5. Satt hur länge som helst typ, och såg verkligen att den såg helt sjuk ut men försökte såklart lösa den ändå. Efter typ 5219 försök gav jag upp och tänkte att eva lotta bara MÅSTE ha skrivt fel, jag bytte därför plats på två siffror och vipps så var det talet löst. Fan asså, läraren hade skrivit fel i talet!! Palla felskrivna mattetal, dom är oftast inte så lätta när dom inte är felskrivna så fatta dålighetskänslan när jag inte kunde lösa talet som verkligen inte var svårt, för ovanlighetens skull.

Hela min klass ska till älvsjömässan imorn med marknadsföringen (som inte jag läser). sååå kul men en dag i skolan helt själv, verkligen! Som tur var var malin så snäll som lät mig jobba hemifrån på morgonlektionen som är psykologi. Så istället för att börja 8.30 så blir det sovmorgon och start 11.40, med matte, matte c vill jag bara påpeka! tyck synd om mig. Sen blir det jag och SP07 på filosofin, men det funkar nog :) och sist kriminologi där jag måste lämna in lite restuppgifter, men det är lugnt. 

Nu ska jag börja lite smått med psykologin så jag inte för dåligt samvete för att jag tar en sooovmogron.

ingen bild idag, förlåt!

Hjärtaa 

We are what we’re supposed to be...

...illusions of your fantasy... jäss, Aqua - Cartoon heros är det som hörs från itunes just nu. flashbacks to the 90´s.

Min dag började tidigt då jag började jobba 7 och var tvungen att åka hemifrån runt 6.40...nice...eller kallt som vi säger på svenska. Jobbet gick lite segt måste jag säga men men, vi han klart med allt vi skulle hinna med innan jag slutade så de e väl lugnt. slutade 12 men hade usek möte 13.30 så blev kvar ett tag till. Spenderade 180kr oxå, anmälde mig till tränings tävling i dressyr som är nu på söndag, alltså 26 oktober. Det värsta är att jag alltid suger på tävlingar (annars oxå iofs, men lixom extra mkt), slutar lixom rida å bara styr typ :O fan va dåligt. Och för ovanlighetens skull (inte) så önskade jag ingen häst så får väl se vad de blir för ngn, och program vet jag inte heller så det blir oxå en surprise.


imorn är det skola igen, det är inte kul. 3 lektioner imorn, men slutar ändå klockan fyra, och börjar 10.35...det är i alla fall skönt med sovmorgon, upp senare på imorn än vad jag gått upp i helgen haha omvänt.

nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig att sy, har hur mkt som helst att sy nämligen...återkommer om resultaten!

sista saken, jag stöööööööööööööööööööööööööööööööööör mig på *hemligt*, jag blir tokig!!! GAAAH!!! (a)

Hjäärta

But I won´t feel blue...

Dax för kvällens inlägg, låten som spelas på itunes just nu är In the ghetto - Elvis Presley. Fick nyss veta på msn EZR har brutit mot dieten och svullat massa godis, känns bra att höra att det inte bara var jag som inte hållt "löftet" då (har ju både druckit läsk å ätit lite chips). ska berätta de nu (a).

Idag har jag tillbringat ytterligare tio timmar av mitt liv i stallet, jobb 7-17. jobbade med erika och sarah, sarah väger för övrigt 22kg, lovar de e sant...eller de måste ju va sant eftersom Wilcos viktgräns e 22 kg^^ JAG DÖÖÖR!! dagens bästa måste jag nog säga! *internhumor*

om jag ska ha en chans att grejja viktminskningsprojektet a la ½ klassen så måste jag ta till alla möjliga medel, därför är jag seriöst inne på att prova den omtalade trimgel som ska göra så att man går ner 5 kg på en vecka, helt sjukt bra om den funkar...tror jag ska offra dagens lön till ett inköp av den, fan värt att testa OM den nu skulle funka...men sen måste jag sluta käka massa onyttigheter hela tiden, och börja träna, lite iaf (a).


med liiite tur kanske jag blir så där slimmad, som en viss person jag känner...guess who?



Nej, jag ska jobba imorn oxå = klockan ringer 05.58 (störd tid jag vet)
Men med andra ord borde jag göra iordning mig och sen sleepa...


You know you are no ordinary girl

HJÄRTA

People will be people always...

Lyssnar på Gwen Stefani - Cool och väntar på att typ idol eller något OKEJ program ska börja. Har tillbringat större delen av em åt att sitta vid datan, letat lite jobb som EZR kan, eller snarare SKA, söka. visst är jag snäll?

Själv har jag ju redan jobb sen flera år tillbaka och i helgen är det dax igen;
imorn lördag jobbar jag 7-17,som vuxen
och söndag 7-12, som ungdom

det går inte så bra med dieten...tror jag ska förlänga tiden lite (a), inte så bra på det där med att banta snabbt (a). Jag tänkte sätta 1 december som nytt datum, men då SKA det ha lyckats oxå...stötta mig gärna^^

Nu är de dax att lämna datan å istället flytta sig till soffan å glo på tv...upp tidigt imorn...förhoppningsvis somnar jag hyffsat tidigt...önska mig lycka till!

natti natti..............eller vänta....RIP Gullan <33 (W)




hjääärtaa

från zero till hero

(Ja rubriken e från herkules, disney-herkules asså! Bara för att jag råkar ha den låten på itunes maha.)

Tillbaka nu, så där någon månad senare, de e bra, inte. Fan de va ju sommarlov sist jag skrev, och nu är det vecka 42 och snart hörslov... minus poäng till en viss polischef...

Äntligen är projektarbetet på banan igen, kom på ny idé idag och bestämde mig någon timme senare för att köra på den...Lyckades charma lilljennifer att joina, KUL! nu jävlar ska vi satsa, måste komma ikapp tiden, skulle ha börjat för över en månad sen. Jag och lilljennifer har nu patent på den idén och därför kommer jag inte berätta ngt om den...inte än :)

Började gå på diet i måndags, efter en helg full av onyttigheter. Gissa hur det har gått? Började bra med mineralvatten istället för cola till lunch, men dagen slutade med middagpå mc donalds i nacka med ankan och emelie (som oxå går på dieten, men sen i fredags). Pommes frites, läsk, glass och såklart hamburgare...inte den bästa diet-maten kanske hehe. 

tisdag. cola till lunch, världens stördaste grej med magen - gjorde as ont efter lunchen... matteprovet tillbaka, som väntat blev det ig...fan hur kunde de hända?? jag måste plugga mer matte, har alltid varit så bekväm å bara "glidit med" men nu ere fan allvar, matte c är ingen dagismatte asså!! , snarare onödigt svår matte. Magen plågade mig, fick feber och gick hem på sista lektionen...hemma vilade jag, kollade ett avsnitt av andra avenyn på svt play, grymt bra de där programmet asså haha. vilade lite till. sen var det dax att åka till mitt andra hem (eller kanske tredje eftersom jag har skilda föräldrar), hur som helst, till stallet. Tisdagar=rida lektion=skiiitkul. Hoppning, hade förberett mig på att jag skulle få lilla Yasmine  igen men där hade jag fel ;) istället blev de Gala som jag aldrig suttit på tidigare. Konstiga idéer för sig, som att hon helt plötsligt inte skulle gå och istället studsa som en studsboll men annars var hon super. Det kanske inte gick jättebra men faktiskt inte jättedåligt heller, speciellt inte med tanke på att hon va ny för mig...hoppade väl typ 90 cm som högst tror jag...de e så kul å hoppa :) det svåra va att vi skulle ha dressyrgalopp hela vägen, det ville inte Gala, hon verkade nämligen oxå gilla hoppning, haha ;) söt häst.

onsdag. helt alone i plugget idag, snyfft :'(

torsdag. klassråd&matte c, gick fan as bra på lektionen, jobbade som bara den...kanske e så att motgångar följs av ngt positivt iaf :) hoppas, skulle dö om jag inte ens fick g i kursen :O efter skolan råkade mina ben gå in på konsum i gurra och köpa en ben&jerrys phish food, mm i löwe.

idag, fredag. svenska=boooring, lämnade in de jag skrivit om utseendefixering. sen religion, inga prov tillbaka :/ började med ny religion, judendomen-KUL^^....sen lunch=blä på fredagar...sen historia då vi softade, kollade på arn :)

hjärta

back on track


RSS 2.0