Everyone wants to be rich and famous

Länge sen sist, haft fullt upp!

kort om dagarna sen julafton

25 dec: sov länge, åkte med family 4 till forum men det var stängt (alt utom ett café och media markt) kollade på världens finaste mobil (iphone) och på några andra...åt GOD mat (kött & potatisgratäng)

26 dec: min älskade trillis fyllde år :) <3 , stan och kollade på rean med sara och matilda, fikade, utgång med matilda sara och ankan :)

27 dec: stan e snabbis med sara och tina, hem och fräscha till mig lite, träffade fanny & sarah och åkte till trillis på tjejmiddag MYS <3 jättetrevligt :)

28 dec/idag: väcktes av klockan 06:08, prick. tvingade mig upp och åkte sen till jobbet, jobbade med supersöta sofie och jättegulliga jojo :D <3, en timmes övertid, promenad från stallet till stora vägen där pappa mötte mig med bilen


I huvudet på Angelica:
vilken tid är egentligen hoppkursen må&ti??
var ska jag köpa nyårsklänningen??
NÄR ska jag HINNA åka till stan och KÖPA nyårsklänning??
varför ser jag ut som en flodhäst??
blir de sova över må-ti med kurs flickorna??
jag kan inte tröttna på bobbylåtarna, tur de!
vad ska jag göra på nyår??
När ska sara hinna klippa mig??
vilken färg ska jag ha på nagellacket??
ska jag orka städa lite i mitt rum?!
jag vill vill vill ha en ny mobil!!
och en del saker till som jag låter stanna i huvudet ;)



 

Bjuder på en grymt bra låt dagen till ära :)



 




sayonara

Merry Christmas

ja, jag ville bara säga...



GOD JUL :) <3

In fashion

Imorgon är det julafton....och jag har nyss slagit in mina julklappar, det blev inte så fint men men, pappret ska ju ändå slitas av lixom (a) 

Igår var det trippel-födelsedag, Sarah, tvillingsyrran Anna och Andrea. Grattis, igen! Sofie och jag gick upp tidigt för att åka och gratta Sarah lite, det tog typ 28 år att komma fram XD när vi orkat oss upp för backen upp till huset möttes vi av något väldigt väldigt bra...bobbyskivan spelades på stereon i vardagsrummet, respekt till familjen hillbert!! :) <3 vi åt och drack gott och träffade massa nya människor, det var jättelyckat! Sen bio i sickla, den omtalade twilight...den var faktiskt ,som alla säger, jättebra! Och alla tycker ju att huvudrollen e snygg som attan...jora han va snygg, men jag föredrar blå ögon framför bruna (a) men det vet typ alla redan ;) och sen var han väl lite väääl blek va ;)  haha!

På kvällen bar det av till matilda. först kollade jag på innebandyträningen å sen köpte vi pizza å åkte hem till henne... vi hade alltså bobbykväll så vi lyssnade på bobby hela kvällen och det väckte många minnen som ledde oss in på andra minnen å diskussioner XD slutsats; bobby är världsbäst! <3 lampan släckes strx efter 5 tiden å vi gick upp vid 12...åkte bort till mölnvik å köpte dom sista julklapparna..iaf dom som "behövs" till imorn (a)...


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

my one and only love,
nothing could have been much worse
you know it´s posion for your soul, you´ve tasted it before
from here there is no way of turning back
an endless story I couldn´t start without you
my love won´t fade away, like other love may do
will you still love me tomrrow, i need to know
sooner or later I´ll be coming for your love
we´re still floating here in space wishing things will turn out right
the reason why I climbing the walls,
the reason why I stumble and fall
once again I find myself way out of touch
all I ever wanted was to reach your heart
I can feel it deep down in my heart
still, there´s so much loving left to give
if time just could stop here forever, and freeze us now
end of story

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
 

<3 B <3 O <3 B <3 B <3 Y <3

Iskallt och kolsvart!

Idag har det inte hänt speciellt mkt, nästan bara varit hemma...Lekt med victor, ätit, suttit vid datan, duschat, lekt med victor igen, gått till hemmesta, varit i mölnvik med sara, träffat matilda och fått mina snygga posters...det var typ min dag XD

Asså det är verkligen 0% julkänsla :O helt hemskt ju!! lite snö tack! om det varit snö ute idag så kanske jag hade haft det liite lättare att gå ner till vägskälet...asså det kändes som jag hade ögonbindel på mig när jag gick, asså helt kolsvart!! gick nästan ner i diket flera gånger, försökte lysa så gott de gick med min mobil men de hjälpte inte mkt... SVART SOM NATTEN, ändå va klockan typ bara lite över fem :S

Imorn fyller sarah och hennes tvillingsyster anna år så då kan jag hem till dom å äta lunch å sen ska vi på bio å se twilight, spännande :) sen på kvällen kanske det blir bobbykväll med matilda, hoppas :)


Till sist måste jag passa på att gratulera lilljennifer som fyller 18 idag, GRATTIS!!!!!!



end of (todays) story

impossible

20 december 2008, snart julafton....0% julkänsla...99% psyko...1%normal...

Tröttdag idag. Sov hos emelie inatt efter vi varit ute, herregud vilken skön säng, vill oxå ha (a) haha! igår va vi på fellows, tyvärr sög de frymt mkt, enligt MIG! men dom andra hade kul, tur de iaf :) det kommer fler tillfällen att gå ut, å då till ngt bättre ställe (a) hoppas jag inte förstörde allt för mkt bara...vet att jag va grymt tråkig men det fanns anledning till att det blev som det blev för min del...

VARFÖR FUNKAR INTE FACEBOOK????


Ikväll har jag bara varit hemma och varit trött ;) haha. kollat på två filmer med sis, "Nina Frisk" och "40 days & 40 nights". Sett båda två förut men de va inge bra på tv...Jul med Ernst lixom XD kl 20.00 på en lördagkväll...hallå??!! Jag sa att hela de programmet skulle kunna vara en del av fredag hela veckan där peter magnusson spelar ernst ;) XD HAHAHA!

Imorn fyller lilljennifer år, GRATTIS I FÖRSKOTT!! det blir tyvärr inget firande för min del då...men såklart en annan dag :)

Flodhästkropp, fyyyy!! i hate!! :(

ARE WE HUMANS, OR ARE WE DANCERS?

Romantic & Bleeding <3

It´s not forever, he he heey...never forever :(
I LÖÖÖWE BOBBY, varför ska dom int fortsätta för :''( sitter och lyssnar på bobby på högsta volym nu, asså de e ju inte klokt vad bra dom är :') bäst helt enkelt!

only heaven knows how much i love you, only heaven know how much i care <3


Sista skoldagen på sista höstterminen i gymnasiet...OMG! sista måltiden på mistluren...fan nu börjar allt det här med "sista.....", lite läskigt ju :O Fick tillbaka matteprovet jag gjorde i tisdags btw, blev fan chockad, 22 av 28 :O VG :O blev i alla fall grymt glad (a) värre lr de ju ha gått på historiaprovet som jag skrev klart idag...hehe...men men nu är det i princip jullov :D Imorn är det avslutning och emelie ska få sin lilla julklapp, jag börjar bli nervös för att jag klantat till mig med den, hoppas inte XD fan så pinsamt då (a)!!

Jag har varit duktig och gått både till och från hemmesta vägskäl idag, asså både innan och efter skolan, den du ;) haha de e faktiskt ojobbigt om man har bra musik, å de har jag :D Jag har även slagit in dom julklappar jag köpt hittills, ännu duktigare ju :) en av dom får åka med mig till stallet idag eftersom jag kommer träffa sarah där ;) gud vad jag hoppas att de inte blir en total flopp (a) jag skulle bli glad men det är ju JAG, och eftersom den är lite speciell så ja... hoppas hon gillar den hur som helst!! :)

Vad händer i helgen??
pusspuss

en vecka kvar till julafton :)

Skolan i korthet
Måndag: historiaprov som jag inte hann klart med.
Tisdag: matteprov, tog lång tid och var svårt (a) hoppas jag klarar det iaf!!
Onsdag: Sovmorgon och två slutbetyg.

Som sagt en kort skoldag idag, skönt! Efter jag fått veta mina två slutbetyg (filosofi och psykologi) så åkte jag och lilljennifer till stan. Hon skulle bowla och jag skulle träffa sara å tina. När jag sagt hej då till lilljennifer så träffade jag kit, värsta tajmingen lixom ;) haha! sen åkte jag till hötorget där jag träffade tina. Vi kollade (och köpte) lite julklappar, men kan inte säga vad ;) Sara mötte upp oss i gallerian och efter en stund åkte vi till kungshallarna och käkade mat. Tina skulle jobba vid halv sex så jag å sara följde med henne dit och åkte sen till åhlens och fikade tills dom stängde. Bussen hem gick prick 20.17 ;) Det var allt för idag ;)

GAH, imorn ska jag skriva klart mitt historiaprov och jag har fan inte pluggat någonting  :O inte haft tid ju... så det lär ju inte gå bra...men håll en tumme eller två för mig imorn kl 13.00 ;)

ska sova nu, natti natti <3

Top model deltagare, that´s me...but only for tonight!

Yes, top horse model besökte ett ridhus i ett visst stall ;) haha nej men det var luciashow idag i stallet! USEKs nummer va top model, omgjort till top horse model...här kommer rollistan ;)

kit-fotograf
tessan-fotografens assistent
sarah-Tyra Banks
sofie-Mr X
Julle- Drottning silvia
Julia-Blondiiiie
Lovisa-
Hippie
Johanna-Överkänslig
Jag-Fjortis
Erika-
Snobb



lägger upp en bild på min hjälm när jag fotat den, fan va kul!! :D

jobbat hela helgen nu...är helt slut asså!! och så ere prov å shit kvar så man kan inte ta de lugnt i skolan heller :O även om jag i princip inte pluggat någonting till provet (a) inte bra...men har inte hunnit å haft ork...så är det ibland... 

OMG, jag måste börja äta bättre asså :O
Sen helgen i Norrtälje, asså förra helgen så har jag inte ätit "frukost, lunch, middag" någon dag :O asså inte ätit alla dom måltiderna på samma dag...fattar inte vad det är för fel...kanske tidsbrist blandat med annat...

Nu måste jag ju läsa igenom sidorna vi har prov på, kanske fastnar något...kanske inte...troligtvis inte! End of (todays) story, <3


Nya gardiner!

Det blev ingen resa till Göteborg igår, men det blev kolla-på-idolfinalen-hemma-hos-sara :) Kevin vann som ni lär ha koll på, men säger de ändå ;) Efter idol kom vi snart in i många och långa samtal, om vad säger jag inte mahaha. Det hade varit så sjukt jävla kul att ha varit i gbg :'( men det var trevligt att vara med sara oxå ju :) men hon fick mig även att säga att jag ville ta livet av mig XD haha! sov typ mellan 4 och 6 på morgonen innan jag var tvungen att gå upp å gå till da job....zombie varning!

jag är sjukt stressad över mitt liv XD
Luciashowen imorn!!
Prov i historia!
Matteprov!
Fiosofiinlämning!
Slutbetyg i två ämnen!
Köpa julklappar!
Jobba!
Sova!
fira jul!
hitta någon att fira nyår med!!!!!!!
(å mkt mer...)

Imorn är det jobb 7-17 och sedan luciashow direkt efter....(när hade jag tänkt hinna plugga? XD)

Nu måste jag vrida upp musiken till max så jag inte somnar (a)

Roligare än så här blir inte dagens inlägg...PUSS


såld på maria magdalena!

ett kort inlägg idag.

kan inte koncentrera mig, finns annat i huvudet, emelie förstår iaf vad jag menar. (a) jag vet exakt, det snurrar på repeat hela dagarna...och nätterna...jämt...hur länge ska det hålla på?...jag vill inte att det ska sluta....jag vill att det ska sluta...jag vet inte vad jag vill....

underneath your clothes, there´s an endless story!


nu åker jag till sara snart, vi ska kolla på idolfinalen och snacka om allt och inget :)

puss på er

still, THURSDAY IN THIS UNIVERSE

Lovade uppdatering på hur det gick för mig...svaret är....att det gick hyffsat bra. Börjat skriva filosofin på datan, inte så mycket men alltid något :) dessutom har jag plockat iordning lite i mitt rum....skulle även behöva dammsuga men det har jag inte orkat göra än (a).

Målet för ikväll får bli att dammsuga, räkna tre tal och skriva minst 10 rader till på filosofin....undra om jag klarar de haha...det är ju inte så mkt så borde ju fan klara det, annars e jag dååålig ;)

ASSÅ NI FATTAR INTE HUR GRYMT MYCKET JAG VILL ÅKA TILL GBG IMORN!!!! DOM BÄSTASTE SKA SPELA DÄR JU, OCH JAG VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL VARA DÄR!!! men fan fan fan det går inte, kommer inte dit på något sätt, har ju inget fucking körkort :( men jag hoppas i alla fall det går sjukt bra och att dom får en rolig kväll där borta!!!! lycka till :) <3

nu gör jag väl bäst i att sätta igång att uppnå kvällens mål ;) kämpa!

ha en bra kväll och sov gott!

THURSDAY IN THIS UNIVERSE

<3


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klassråd oh matte idag, som alla andra torsdagar. Var heeelt ensam på matten (har hänt förr...), repeterade lite av de vi gjort eftersom vi har prov på tisdag...typ 40 sidor...kul! kommer ju verkligen gå bra....inte! Efter skolan åkte jag till hemmesta och gick upp till my former school. Gick först till julle för att fixa en sak men eftersom det är luciatåg imorn och betygen höll på att sättas så fanns det inte mycket tid för babbel...Så sen gick jag till sis i d-laget där jag träffade några andra lärare, per, patrik å henke...Henke var mest social avdom tre ;) länge sen jag träffa honom sist så det var trevligt :) Han hade bakat pepparkakor med sexorna hela dagen....flashbacks! fan vad skönt det var att gå i skolan föut (a).

Sis går i mna fotspår och ska vara paket imorgon när de e luciatåg, de e lätt det coolaste man kan vara i ett luciatåg!! Däremot sög hennes paket i jämföelse med vad mitt gjorde, det var så snyggt asså, bästa paketet i hemmesta skolans historia skulle jag tro ;) Saknar hemmesta skolan fan :').

Nu har jag suttit här vid datan och lyssnat på musik i drygt en timme och verkligen inte gjort någon nytta (a)...borde till exempel plugga och städa mitt rum..men man behöver ju inte stänga av musiken för det ;) ska skruva upp volymen och försöka göra ngt av de där tråkiga jag nyss skrev, hur det gick får ni veta senare ikväll XD

Tack för nu, puss!

I´ll never be Maria Magdalena...

Onsdag den 10 december idag
filosofi, pa och psykologi. lagom lång skoldag tycker jag ;) tyvärr måste jag plugga hemma idag, tråkigt tråkigt men snart är det jullov (a) bara det att jag har både inlämningar och prov innan dess....och inget luciatåg!! skandal!! vad e de fr skola som inte har ngt luciatåg lixom :O

Det är mycket blunda och lyssna på musik nu...eller bara lyssna på musik, utvald musik!


Mitt blåmärke ser as äckligt ut XD
Lära mig mina repliker, kan dom verkligen inte :O
Hitta några kläder till luciashowen...
Köpa födelsedagspresent til Sarah...
Städa mitt rum!
och mkt mer!


spelas på repeat, om och om igen...but i like it <3

Nu ska jag duscha och sen plugga...så jag kan göra något roligare ikväll (a) pusspusspusspuss


Weekend every day

Det var ett par dagar sen sist...skyller på att det var helg ;) I lördags vid sextiden så träffade jag matilda på åsögatan där vi käkade middag på Bamboo Garden. Efter det bar det av till norrtälje i matildas bil, det gick bra fram till norrtälje där vi virrade omkring typ överallt på grund av den knäppa vägbeskrivingen vi hade...Tur att mina supereyes var med som såg alla skyltar. Så till slut kom vi fram! Va lite tidiga eftersom vi åkte i så god tid så vi satt kvar i bilen en stund...vid tiotiden gick vi in på gamla stans trädgård där dom skulle spela...det var litet men skön stämmning :) innan spelningen blev de en white russian å en cola för matilda som körde bil lixom...spelningen gick perfekt å folket som va där va nog en bra publik, de tyckte jag i alla fall! Synd bara att det lär vara den sista spelningen för min del eftersom den enda sm e kvar är i göteborg... :( jävligt synd!! hur som helst, efter spelning blev de några smirnoff ice och sällskapade med bobby och några till... jag å matilda trodde ju så klart att vi skulle åka hem när de där stället stängde vid ett, men då berättade dom om sina planer å det slutade alltså med att vi hakade på dom...vidare till nattklubben mobergs lalalala.....å sen vidare på efterfest i ett hm ja, annorlunda radhus lalalaalalalallalalallalala....sen gick vi till den lånade lägenheten där vi sov, eller ja försökte, sov lite å lalalallalalalalaa...gick upp vid tiotiden, klädde på oss, städade efter oss å åkte sedan till gamla stan där vi så snällt blev bjudna på frukost...kunde dessvärre inte få ner så mkt av smörgåsen jag beställde men en cola slank ner rätt snabbt! när vi va klara så enades vi om att det var bäst om jag och matilda drogeftersom "vi busat lite inatt"..sagt å gjort, vi gick till bilen å började åka tillbaka mot stockholm.


på väg hem va de...söndag den 7 december och min namnsdag haha! åkte hem direkt, bytte om och tog fucking moppen till stallet för att jobba några timmar för tessan som jag lovat (även om det blev senare än vad det var tänkt från början...) och sedan öva på lucia...allt gick väl bra förutom att ja och Zvans tydligen gick för nära Malinka som lackade å sparkade mig strax under höften, AJ. Blåmärke idag (a).

Idag, måndag:
trackaserad i skolan av emelie, ankan å delvis malin. dom ville vet "vad som hände i helgen" , asså när jag va i norrtälje...tjat heeeela dagen om de där fan XD GAH!!

Vlken helg asså...det som hände i norrtälje stannar i norrtälje! hahaha!! MEN FAN VA KUL DE VA!!

pusspuss <3


This year, to save me from tears I´ll give it to someone special!

ÄNTLIGEN FREDAG!! Jag va inte snäll på svenskan idag, sry! Men ville faktiskt inte sitta ensam vid en data å skriva cv...inte när alla andra fick datorer bredvid varandra lixom! men jag fixar de där sunkiga cv:t i helgen, tar väl typ en sekund ;) Något mer i skolväg som jag måste göra i helgen är fan kriminologin om "invandrare och brott", tack för påminnelsen emzä <3

Sitter och lyssnar på massa jullåtar, as nice! får värsta julkänslorna och vill ha julafton NUUU! precis den feelingen asså...all I want for christmas is yooooou...rocking around the christmas tree...jingle bell rock...LALALAAALLAAAA! Hoo hoooooooo! :D


Vad har hänt idag då?

jo svenskan gick ju åt helvete som jag redan sagt, strejkade å va as negativ (a)...på religionen kollade vi på filmen "nunnan" som handlade om en svensk tjej som efter sin student valde att gå i kloster, dessutom i sverigres strängaste klosteror så när hon väljer att gå in så kommer hon ALDRIG lämna klostret, hon får aldrig mer lämna klostret utan måste tillbringa resten av sitt liv där. Dessutom får dom typ bara prata 2 timmar per dag och när dom får besöks får dom träffas med galler emellan :O fattar verkligen inte hur hon kan ha valt ett sånt liv, men alla e ju olika! Dagens lunch blev på dellan där jag träffade millan :) sen historia som var grymt tråkig (a) sen sluuut! Måste bara tillägga att ajg haft världens äckligaste hår idag, usch usch USCH!

Hatar min mobil och vill döda den! Idag fick jag några mess TRE TIMMAR FÖRSENT!! ofta, det var lixom emelie som satt bredvid mig som skickade dom men ändå kunde den inte ta emot dom fören tre fucking timmar senare!! palla!! kikar runt om jag kan hitta någon hyffsat billig ny lur som verkar okej...

Det var allt för nu! nu är det msn-möte med matilda som gäller och sen typ idol eller ngt sånt?! PUSS

THURSDAY IN THIS UNIVERSE

Bobbys senaste album och sköna låt passade bra som rubrik en torsdag som den här, 4 december å allt XD

Veckans kortaste skoldag, klassråd och matte c..vi fick räkna varsin uppgift på tavlan idag, lärar-feeling! Med lite assistans från eva lotta så löste jag fan en c-uppgift, inte illa va ;) ?!

Dagens lunch var något som är lika gott som ravioli...nämligen spagettiringar! Länge sen jag åt det!! Brukar alltid bli så suktad när jag ska ta ut saften ur skåpet i personalrummet i stallet där andrea har haft en burk spagettiringar stående...de e ju värsta gott haha! Nog om spagettiringar XD


Ändrade planer för imorgon... fick nyss höra av sarah att YA kollat fel när jag bokade ridhuset så att det inte alls var ledigt imorn...därför bokade sarah en ny tid på söndag 16.30..jag jobbar ju egentligen till 17 men det sista jag brukar göra är ju att låsa och sånt så det är ju bara att jag gör efteråt :) Har oxå tagit redan på när bobby ska spela, eller ja typ i alla fall...tidigast 23.00... så när jag kommer hem har jag ingen aning om, det är ju en bit till norrtälje ändå (a)...borde ju hinna sova några timmar innan jag måste upp å åka till jobbet :)

Nu ska jag lyssna på musik på hög volym ett tag, så länge jag kan innan eventuella klagomål från my sis...

ses&hörs gott folk


In the jungle!

Hallå hallå!

Kort å skön skoldag idag, som vanlig på onsdagar :) Efter skolan hämtade mamma å victor mig utanför på parkeringen, sen åkte vi till donken i mölnvik å köpte lunch (a) haha! efter det handlade vi på willys, köpte några tablettaskar om jag ska vara ärlig XD ville nämligen ha lite filmgodis till lejonkungen som jag och victor skulle kolla på...men det var väl mest jag som kollade haha! de e så bra låtar i lejonkungen oxå :)



En riktigt slappisdag blev det av den här dagen asså...precis som det varit många dagar nu på sista tiden...men andra ord skulle det snarare vara konstigt OM jag pluggade än om jag INTE gjorde det...så de så! syftar på statuskommentaren på facebook...och för att tillägga, man kan ju fan inte gå med naglar där hälften av nagellacket ramlat bort på, speciellt inte om det är svart! OMG!

Jag e verkligen ingen pluggis, vill bara ha bra betyg så jag får så stor valmöjlighet som möjligt när jag ska välja högskola/universitet...Sen kommer jag ju ändå int kunna välja exakt vad jag vill eftersom jag inte har mvg i alla ämnen direkt ;) Däremot är det en del saker som måste bli klara nu den här terminen så visst kommer jag väl plugga lite men va fan, de gör väl dom flesta.

Igår var det efterlängtad ridning, hade malinka sötskinka :) Det gick bra till å från, får inte riktigt plats ibland...men men, nästa gång är det teori och vi ska börja lite tidigare, skönt :) var duktig och bokade ridhuset till på fredag oxå, då ere ju dax för luciarep, yeah! Söndag 12-17 ska jag äntligen jobba igen, var jättelänge sen sist :O saknar det fan! hoppas jag inte e heelt död efter lördagskvällen (eller natten) bara...längtar till helgen <3

hjärta


Let us die young or let us live forever!

Ridninge imorn!! :D fan va kul de ska bli å rida i min egna grupp igen, eller ja egentligen att över huvud taget rida :D Fick veta på facebook att jag e saknad haha ;) även om jag inte tror det var så seriöst men i alla fall :) kan ju låssas!

Idag har varit en typisk måndag,  det går bra fram tills svenska lektionen börjar, haha, vet inte vad de e men jag kan typ inte va positiv när vi har svenska...även om det e typ det lättaste ämnet XD men men, något positivt e att vi itne behöver ha kriminologi lektionen i skolan imorgon, kan jobba hemma om man vill, NICE! Det började även snackas om ngn himla kryssning som vi tydligen ska på på jullovet (a) sry att jag va grymt negativ XD men det hinner ändras till imorn eller så :) Ska nog bli kul...hoppas jag...lär ju inte ha lika kul som resten men aa...får supa ner mig så kanske det går bättre med den saken. Inte nog med de, tjejerna babblade dessutom om ngn himla fest på fredag som dom tyckte vi skulle på...men jag e inte så säker på de ja ;) de e ju trots allt luciaövning typ 18-19.30 (a) hahaha! och sen har ajg inte råd å gå på ngn himla fest på fredag för jag ska ju fan till norrtälje på LÖRDAG och festa till lite hade jag tänkt ;) med vem vet jag inte riktigt för matidla ska ju driva car så hon måste hålla sig till cola...

Upp tidigt imorn, börjar 8.30 som vanligt på tisdagar...kanske tar nya jackan imorn, OM jag vaknar på rätt sida (a) hoppas :) Blir ingen bild idag, har ingen passande hehe.

Saknar kommentarer hrm...lalalaala! puss på er


I WANT TO BE FOREVER YOUNG!!!

RSS 2.0