Romans för timmen

hej världen!

än så länge har jag inte gjort något speciellt idag...typ ätit, duschat och sånt vardagligt ;) Ska ta bussen som går om grygt en halvtimme...ska hem till mamma dit minime och ankan sedan kommer :D snyggon!! Det lär bli en hel del snack om kryssningen gissar jag på...och såklart om massa annat kul!!

ska ta med kameran så ni får se bildbevis!!

Ikväll blir de nog en tripp till world class för att sola lite, hoppas det i alla fall! vill få liiite färg åtminstone (a)

Heeeej så lääängeee!!!

Oh I believe in yesterday!

var ska jag börja?? från början blir väl bra...

igår var det fredag, men ingen vanlig fredag...Jag började dagen med att åka in till stan med sara för att klippa å färga/slinga håret. Åh de e så himla skönt å vara hos frisören (a) få håret tvättat å sånt skönt (a)! missade lunchen och PA lektionen men de e ju egentligen ingen lektion så va gör de lixom ;) när jag väl kom tillbaka till skolan så hade vi norska, eller jaa egentligen svenska b men...norska e lite gulligt språk asså :)

efter den förkortade letionen var det dax att åka hem (oj vilken jobbig dag asså!!)...först blv de en vända in på konsum i gustavsbergs centrum för å köpa lite lunch, blev en baguette och en cola. Åt den på bussen hem sen...inte så god tyvärr, plus att jag typ inte kunde äta, ingen vidare aptit...hade inte ätit frukost heller så va väl "överhungrig" hehe...

hemma. försökte övertala tina att hänga på mig och ankan när vi skulle ut men efter ett långt försök så misslyckades jag (a) tog en dusch, bytte om jag sminkade mig innan jag tog bussen in till stan som den där ankan hoppade på i gustavsbergs centrum :)


framme i slussen. tog tunnelbanan till hornstull för att sedan leta upp Mc Donalds så att jag kunde äta lite...såååklaaart fanns det ingen vid hortstull så vi fick gå heeela hornsgatan till de närmsta...de va lixom förbi zinkensdamm tunnelbanan... xD men motion är väl aldrig fel??!! på donken blev de en lilla menyn som jag nästan åt upp...ankan tog sitt vanliga, äppelpaj och jordgubbsmilkshake ;)

nerverna var inge vidare...med andra ord JAG VAR AS NERVÖS!!!!! för att vi inte skulle komma in på klubben asså...de stod lixom att de va 20års gräns (a) men ankan är synsk, min tur vände och vi kom in!!!! Wiiihooo! mitt hjärta slog dock fortfarande 150 slag i sekunden så det jag va tvungen att ta ngt att dricka dirket när vi lämnat jackorna i garderoben...de blev en päroncider (ifall någon ville veta lixom).

tiden gick. folk kom. ett antal besök i baren. spelningarna. och allt. öl i medicinflaskor.

träffade en hel del folk :) vi träffade tex en till angelica. det blev lite av kvällens samtalsämne, "tre angelica på en kvadratmeter, alla från värmdö" vad tyx om det?? ;) hörde även något snack om att det skulle skrivas en låt som skulle heta angelica ;) haha vi får väl se hur de blir med den saken!

klockan två stängde stället så då bar de av till mosebacke...typ...grymt goda drinkar med balla isbitar. kurragömma. möte med dagordning. "tjejsnack". "nattlig motion". MED MERA!! grymt!!!

bättre än bra...helt klart...

idag är jag däremot tröttare än aldrig förr xD haha nej men sjukt trött i alla fall!!

bilder kommer senare!!


puss hej!

Good luck charm

hallå hallå!!

Jag har hört det ryktas om att jag har varit dålig på att uppdatera (a) lalalalaaa, vaddå jag förstår inte vad dom menar med de? ;)

Idag höll jag mitt tal, äntligen e de över! e ju socialt handikppad ibland som ni kanske vet...på matten kastade vi enkronor och sprang i trappor xD de e faktiskt sant! Sen var det värsta knäppa blandningen till lunch, passade inte ihop för fem öre haha...till sist hade vi IE...

Efter plugget var det tempo som gällde! skynda skynda, hinna med halv två 22an hem till emelie...sedan gick vi i GOD TID till bussen för att ta nästa 22a till stan...tror ni den kommer??? NEJ, fucking NEJ de gör den inte!! det blev motion ner till OC (orminge centrum xD)...as stressade! sprang genom spärrarna i slussen, upp i tunnelbanan, kom upp PRECIS när dom stängt dörrarna...jag svor...dörrarna öppnades igen och släppte på oss xD HAHA! respekt för mig tror jag ;) såklaaart stog vi i fel del av tunnelbanan så det blev till att kuta till andra sidan när vi klivit av...piiiinsam situation utanför polishuset, jag dööör!! blev fika och snack och ett fult/roligt/gulligt sms xD HAHAHA


nu e jag liiite nervös för att gå till skolan imorn....hm, undra varför?? HAHAHA


jag har visioner om..
...utgång på fredag och såklart kamera spelning
...spelkväll med skolans snyggaste brudar på söndag
...en ny serie som kommer spelas in ons-tors nästa vecka
...att serien heter "kryssningen" och det förvänats bli tittarsuccé


 

dagens (egentligen gårdagens) låt xD


 



 

jag tycker att vi ska sjunga mer i skolan!! vem e på??


nu ska jag snart delta i ett super-ulrta-mega-viktigt msn-möte...så vink vink! <3


Lika hopplöst som att simma en ocean!

Vecka 7 2009

måndag:
bokade kryssningen och anmälde mig till det fucking äckliga högskoleprovet

tisdag: usek-möte, blev vice ordförande. Hoppning på lektionen, hade Zvans <3 tyvärr gick de sämst i världshistorien men men...kommer väl aldrig få rida honom igen nu...

onsdag: köpte 30 skrivböcker och silvertejp (intressant), det va lite pinsamt...red och tog hand om snuttegull Weltman <3 tack kit :')

torsdag: kollade på en händelserik hopplektion 18.15. Red privatlektion med sanna (basil) & marjo (thor), hade lilla April :)

fredag: skippade sovmorgonen och åkte ut till stallet och red privatlektion, igen! Fick fortsätta på April...men med Andreas sporrar (a) faktiskt nöjd! middag på lillplogen med matilda, sara och tina. sen umgicks vi hemma hos matilda där vi även sov xD

lördag: alla hjärtans dag...har jag inte märkt av :(

that´s it.

sayonara baby <3

the ghost of you remains

oj.

länge sen sist...men de gör nog inte så mycket eftersom typ ingne läser i alla fall...

Jag fyllde tydligen år igår...gärna för mig! så nu vet jag, 3/2 är min andra födelsedag :) haha! fick höra de i stallet av andrea...som tydligen hört det av millan... ;) kul hur so helst! något mer som var kul var att jag fick beröm för att det varit så snyggt å rent efter helgen...måndagspersonalen brukar mer än sällan beklaga sig över att det är så tungt efter att HT jobbat...men nu hade dom tyckt att det var så bra så :) fick höra de av både Yvonne å Andrea så de va kul...de va ju lixom så att de va jag som va boss både lördag och söndag (a)

fick Zvans igår oxå, han e så söt :') första halvan av lektionen gick bra, men sen på slutet tyckte att det var alldeles för kul å jag orkade inte samla honom så mycket direkt (a) men jag gillar honom mest ändå :)

idag fick vi biljetterna till slutskivan, hoppas jag får sålt dom (a)!

måste plugga religion nu...eller i alla fall försöka för den ska va klar på tisdag!

puss hej.

RSS 2.0