Russian Roulette is not the same without a gun



Vecka 12 i korthet.



Måndag: Skola som vanligt, äcklig lunch. Hem efter skolan och pluggade lite.

Tisdag: Skola som vanligt, äcklig lunch, fisk. Hem efter skolan en snabbis innan jag åkte till stallet och hade usek möte och red, hade thor igen, gick bra men lite trögt ;)

Onsdag: Skola som vanligt, god lunch haha. Åkte till worldclass och köpte solkort och solade. Åkte tillbaka til skolan, mötte ankan och åkte med henne hem. Åkte till farmor, dumpade grejer, bäddade och åkte sedan in till stan. Käkade middag på BK och drog sedan till musslan (där det förövrigt var 20 årsgräns xD). Åkte hem vid tolv typ. var trötta.

Torsdag: Vaknade upp hos farmor, tog lite sovmorgon. Ingen skola!! Käkade pannkakor till frukost, fixade lite och åkte till stan. Köpte en tshirt, leggins och nagelfilar xD Kollade på kameras förra album oxå men bestämde mig för att beställa på cdon istället. Träffade sara och sa farväl till ankan. Köpte kladdkaka, åt kladdkaka haha. blev stylad och fixad inför fotograferingen. Hämtade Weltman. Fotograferade. Frös ihjäl. Privatlektion för andrea kl 21, på Sanzi (som behövde tuktas xD)


Fredag: Skola som vanligt... nästan, ingen dök upp på PA så blev bara svenska...och lunch såklart, gott. Hem efter skolan, har ankan bankomatkort i väskan xD åt ingen middag, bara 3 mackor xD försökte plugga.

Lördag: Upp tidigt, jobba 7-15. Hem å duscha å lite sånt. Åkte hem till sara, åt god mat kollade på bröllopsprogram och bestämde oss för att åka till gullmars å bowla. jag hamnade i mitten, kom två....eller näst sist (a)

Söndag: pluggat lite grann, måste fortsätta. varit på hoppclinic i stallet, bra! blev upplockad av sandra när jag var på väg dit TACK SOM FAN :D. åkte och solade på worldclass, måste ju utnyttja solkortet lite ;) hemma igen och ska plugga och sen kolla på beck ikväll :)

(bowlingbild från sportlovet 08, brun hår med lugg och allt..)



SAYONARA <3

Hoping for the best but expecting the worst

...are you going to drop the bomb or not?



Let us die young or let us live forever.
We dont have the power but we never say never.


Jag har visioner om Alphaville live 24 april...och efterfest med vinylmusik :D fixa fram 550 spänn och pengar till tågbiljetter så drar vi!


Kost och skön skoldag idag, två lektioner, svenska c och matte c! På vägen till bussen hem drabbades jag dock av en förbannad huvudvärk som fortfarande håller i sig....men tog en ipren för en stund sen så hoppas på att huvudvärken tar sitt pick och pack och försvinner...fort som fan! xD

Idag släpps en helt underbar låt på itunes btw, "looks and talent (don´t always go together)"! Köp den, den e hur grym som helst!!

Ankan och jag sitter och lyssnar på vinyl, på varsitt håll då... :) försökt plugga historia men kommer inte så långt (a), bara skrivit ner frågorna haha...men de löser sig...det gör det ALLTID...med ALLTING!!

Imorn är det torsdag och jag slutar rätt tidigt...funderar på att besöka stora staden...får väl se om jag lyckas övertala någon stackare att hänga med mig... Men då vill det till att jag får lite historia gjord ikväll för det ryktas ju om utgång på fredag så då hinner man inte plugga särskillt mycket...kom och tänka på ett uppdrag jag och ankan har...hitta och köpa vodka mandarin!! det är ett måste!! godare drink finns nog inte!!

"Shall I stay here at the zoo or should I go and change my point of view"


moviestar oh moviestar...YOU think YOU are a MOVIE!

Never say never!

det har varit sportlov, även för bloggen xD på lovet va det lite shopping med matilda inför kryssningen, takmålning på sovloftet, ridning som vanligt, solade en gång, jobbade 2 dagar och såklart KRYSSNINGEN!! det som hände på galaxy stannar på galaxy, så ni som inte va med....SORRY xD moahahaha!


En vecka går fort när man har lov...i skolan kan det kännas som en evighet...precis som förra veckan gjorde!! fy fan säger jag bara!!
Här är en liten saga om vecka 10- veckan jag fick uppleva för alla mina synder!

kling och klang var borta på måndagen så polischefen fick klara arbetet själv, ajajaj! det gjorde ont i angelas hjärta...och ondare skulle det komma att göra...för vad hon inte visste var att tisdagen skulle bli likadan!! :''( men det tänkte inte hon tillåta så hon drog så fort som möjligt till sin vän i sin gamla skola och åt lite äcklig mat och jaa...så mycket mer hann det inte bli innan han var tvungen att ha lektion...

Angela hade hört att ensam var stark och gick därför med bestämda steg mot kolviks busshållplats där hon hoppade på första bästa 474 till stora staden. Studiebesöket på kungliga myntkabinettet kändes otrooooliiigt lockande så hon satt kvar hela vägen in till slussen. Än fanns mycket tid, vad skulle angela hitta på för att fördriva tiden? då fick hon en snilleblixt, hon letar upp "the place to be". Sagt och gjort, hon tog tunnelbanan till rådmansgatan där hon som en förvirrad värmdöbo gick omkring och letade efter den rätta vägen...efter en liten promenad i fel riktning (mot odenplan) så hittade hon tillslut det hon sökte! Hon fylldes med lycka, hon hade lyckats...helt på egen hand xD! Angela checkade läget vid "the place to be" och gick sedan vidare mot hötorget och sedan till t-centralen där hon kikade in lite i affärerna. Inne på H&M gick hon förbi en spegel som påminde henne om hennes feta kroppsbyggnad vilket ledde till att hon fortsatte promenera istället för att ta tunnelbanan...

gick i god tid till myntkabinettet där det va tomt på folk...hon satte sig och väntade på att dom andra intresserade eleverna med guldstjärna skulle dyka upp fr att förväntningsfullt gå på visningen. Hon satt och väntade och tiden gick...mobilens batterier blinkade och hon började bli lite skakig för att ingen skulle dyka upp. Lättnaden var obeskrivlig när eleverna i gymnasiets andra läsår klev in genom entredörren! vilken nagelbitare!  batterierna på hennes mobil avled mitt under visningen, tragedin var ett faktum!  vad skulle angela ta sig till?! en cola på mcdonalds och en himla massa bussåkande blev det hon fördrev tiden i väntan på 461an med...
THE END!


onsdag räddades jag eftersom ankan gjorde come back!
torsdag blev det impuls piercing för ankans del, jag var rädd (a)
fredag blev det umgänge med emelie & ankan, <3
lördag jobbade jag 7-15, ryckte manen på Zvans :)
söndag blev det oxå jobb...oplanerat men vad gör man?! 7-12 som UNGDOM, tusen år sen sist! plugg, flumm, beck och övernattning hemma hos emelie :) <3

tröttaste dagen på länge...men så e de ju måndag...efter skolan hängde jag, ankan å emelie på mcdonalds i nacka, grymt! "Angela loves you yeah, yeah, yeah"



känner någon igen tjejen på bilden????

HAHA just ja, höll på att glömma en liten notis...har hittat en blogg som e sjukt kul att läsa xD haha skrattar mer än ofta åt den! vad kan man säga....hm...skrattretande roligt! men vad bloggen heter kan jag inte avslöja, jag vill ju inte framstå som en fejkad fjällräven i jämförelse med den!! xD

puss hej.

RSS 2.0