DD sings "A view to kill" and I love it



Yesterday, all my troubles seems so far away...då gick jag upp strax efter sex på morgonen för att sedan åka och jobba 7-15. vädret var jävligt underbart  så dom stackars hästarna ville komma in från sina hagar, det fick dom...typ efter en knapp timme, bra va? :) en rackarns häst hade varit på rymmen under natten så när jag kom och tände lamporna kl 7 så stod hon i stallgången och käkade ur Freas höpåse...vågar inte gissa hur många kilo hö hon smällt i sig undr natten asså, haha! Dagens kollegor var Sarah och Trillis :) nog om det.

när jag äntligen tagit mig hem så öppnade jag kylskåpet och värmde maten som fanns kvar, tack för att det fanns något kvar!!! pappa hade varit snäll och köpt raviloi till mig som jag bett om (att ta med till jobbet som lunch asså)....tror ni inte att han råkat köpa fel, VEGETARISK ravioli...till MIG!!! ingen höjdare, så det var inte konstigt att jag var hungrig när jag kom hem.

Det var kind of tredje världskriget igår kväll, men det blev vapenvila och den har hållit i sig...peppar peppar ta i trä!
Jag och sis kollade på körslaget och wallander på kvällen, nice!


veckans sista dag.
 

pluggdag. hade msn-möte med minime, vi fixade historian vilket känns bra som bara den! sen skrev jag även klar LL (tyvärr inte lustans lakejer...utan levnadslära) och matteinlämingsuppgifterna. det som känns lite panik nu i skolväg e PA och religionen. men de löser sig nog.

LIKA HOPPLÖST SOM ATT SIMMA EN OCEAN!

sayonara <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0